maanantai 16. lokakuuta 2017

Ensimmäisiä piirroksia

Lokakuuta eletään jo kolmatta viikkoa ja nopeastihan se aika vierähtää ainakin omalla kohdalla. Tuntuu, että vastahan se syyskuu alkoi. 

Tässä on vähän viimeisimpiä piiroksia, kun Inktober on jo puolessa välissä. Kerrankin saan vähän enemmän kuvamateriaalia blogiin. En kuitenkaan postaa kerralla kaikkea, jotta jää seuraaviinkin jotain.

Saatoin mainita, että postaan useammin, mutta jäikin homma vähän tekemättä. Yritän kuitenkin parhaani rytmittää vähän paremmin tätä postailua.

Tässä on ensimmäisen päivän kuva; swift

Hahmottelin aika monta piirrosta jo ennen kuin koko Inktober alkoi, joten oli alkuun valmista materiaalia jonkin verran. Huomasin kuitenkin, että inspiraatio laski herkästi, jos en sitten ollutkaan valmiiksi keksinyt. 
Siinä menee aina oma aikansa kehitellä ideoita päässä, ja toteutukseen menee myös oma aikansa. 



Toisen päivän piirrokseen (divided) keksin aika kliseisen idean; puoliksi enkeli ja puoliksi demoni. Se oli kuitenkin kiva toteuttaa, nautin piirtämisestä paljon tänä aikana.
Ajatuksena oli, että jokaisella on kaksi puolta; ulos näkyvä ja se sisin.


Aiheeseen myrkky en oikein meinannut keksiä mitään piirrettävää, joten päätin tehdä kuvan, jossa nainen pistää myrkyllisen hämähäkin miehen iholle. En koskaan päättänyt kumpi kuvan henkilöistä on ns. pahis. 


Aiheeseen "vedenalainen" ei mennyt kauaa pohtia, mutta alkoi aika loppua kesken, joten se jäi hyvin vajaaksi. Olisin halunnut tehdä enemmän vedenalaista elämää, mutta yhden kalan sain aikaiseksi.

Päivä 6. aihe oli "sword", joten piirsin sarjakuvani hahmon.
Keksin kaverilta, että Inktoberissa on hyvä hetki harjoitella omien hahmojen piirtämistä, joten päädyin kuudentena päivänä piirtämään yhden taistelijahahmoistani harjoittelemassa.


"Long" oli päivän 7. aihe. Päätin piirtää ensimmäisen novellini päähenkilön, Kenin. 
Ken on aina ollut minulle haastava piirtää (kuten kaikki päähenkilömiehet tuntuvat olevan). Ja nyt jopa melkein onnistuin. Kuitenkin parannettavaa on vielä paljon. Oli kiva piirtää katanoita pitkästä aikaa.

Päivä 8 aihe oli "crooked". Tässä kesti pitkään miettiä, mutta päädyin taskuvarkaaseen.
Koska en meinannut millään keksiä 8. päivän aihetta, päädyin tekemään tavallisen taskuvarkaan.

Päivä 9 piirros. En tehnyt aiheen "screech", vaikkakin tavallaan kuva voisi sopia siihen.
Kyseessä on siis sarjakuvani hahmo.
9. päivän piirros on hahmon tietolappusesta kuva. Saatan muuttaa designiä hieman, sillä en ole kovin tyytyväinen.

Tämä on 10. päivän piirros. Aihe "gigantic".
Jos joku sanoo minulle suuri tai jättiläismäinen, ajattelen joko maisemaa tai lohikäärmettä. En todellakaan jaksanut ruveta väsäämään maisemaa, joten päädyin piirtämään lohikäärmeen. Oli tarkoitus tehdä oikeasti ison oloinen, mutta jäi vähän pienehköksi.


Tässä oli kuitenkin tältä erää muutamia piirroksia. Yritän mahdollisesti saada jopa ensi viikolla postattua (silloin alkaa viimeinen viikko Japanissa, joten en tiedä miten ehdin/jaksan/haluan).

4 kommenttia: