keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

Uusi luku elämässä

Tervetuloa blogini syövereihin!


Itseni esittely sopinee heti alkuun:

Olen siis sitä naisellista sukupuolta ja aloitan pian kolmannen vuosikymmeneni elämistä. Keväällä päätän lopullisesti lukion ja aloitan välivuoden työskennellen. Elämäni olen pyhittänyt muutamalle asialle, joista pisimpään kumppanina on toiminut piirtäminen. Tiedän piirtäneeni jo ennen kuudetta ikävuotta, mutta milloin kaikki alkoi, kuka ties? Sen verran tiedän, ettei harrastus ole kuitenkaan ihan heti hiipumassa, vaan saa pikemminkin lisää kipinää päivä päivältä.

Jos se ei vielä selvinnyt; rakastan piirtämistä! Se on ehkä tärkein asia tämän blogin kannalta, mutta minkälaista piirtämistä? Noh, ihan lyijykynällä kopiopaperille suttailua; ihmisiä ja lohikäärmeitä pääsääntöisesti, olen tykästynyt perinteiseen musteeseen ja mustekynään, lisävarusteena käytän Copic- ja Promarker-tusseja. Myös sarjakuvan piirtäminen on tavanomainen taiteentuotto tapani.

Sarjakuvasta puheenollen, työstän paraikaa yhtä pidempää, aiheena fantasia ja keskiaikaistyylistä miljöötä, mutta täysin uusi maailma. Sarjakuva on mangatyylinen, sillä se on se yleinen piirrostyylini. Mutta tästä aiheesta myöhemmissä postauksissa lisää. 

Vielä haluan mainita, että piirtelen aika ajoin myös digitaalisesti, mutta tämä ei tosiaankaan ole vahvinta alaani, joten niiltä osin ei kannata enempää odottaa. Tietysti pyrin siinäkin kehittymään.





Miksi tämä blogi on saapunut keskuuteemme?


Minulla on kamala bloggauskuume, ja ainoa keino tyydyttää tämä, on ottaa härkää sarvista ja aloittaa. En ole kovin kokenut bloggaaja, mutta on tullut pariin otteeseen kokeiltua. Mitä aktiivisuuteen tulee, kerran viikkoon pyrin postailemaan.

Tämän blogin päätarkoituksena on palvella ikään kuin julkisena taidepäiväkirjana minulle, ja muille kiinnostuksen mukaan. Tietysti, jos voin inspiroida ja antaa vinkkejä muille, se olisi aivan loistavaa!


Ja sinulle, joka luet tätä blogia, voit tulevaisuudessa täältä mahdollisesti löytää:

Kasapäin piirroksiani
Joitakin harrastelijan neuvoja
Sarjakuvailuun liittyvää asiaa
Ja paljon muuta & minua!


Jos ei vieläkään oikein napannut, niin tässä vielä lisämakua viimeisimmästä piirustuksestani. Eli tätä tasoa mahdollisuuksien mukaan tulossa, ellei kyse ole luonnoksista yms.


Aivan, teen erillisen sivun piirroksille, jos ei halua lueskella postauksia, vaan mennä suoraan "asiaan". 


Toivotan antoisia luku- ja katseluhetkiä blogini parissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti